Γκερντ Μίλερ Ρεκορ / Μπροστά σε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρεκόρ ο Λεβαντόφσκι! (photo) : Με τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στην μπέτις, το βράδυ της … read more

Γκερντ Μίλερ Ρεκορ / Μπροστά σε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρεκόρ ο Λεβαντόφσκι! (photo) : Με τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στην μπέτις, το βράδυ της … read more. Με τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στην μπέτις, το βράδυ της … read more Τα αντίπαλα δίχτυα συνεχίζει να «πυροβολεί» ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφαία φάση της καριέρας του. Ο ρόμπερτ λεβαντόβσκι σκόραρε με πέναλτι κόντρα στην φράιμπουργκ και ισοφάρισε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ. Φορώντας την μπλούζα του θρυλικού γερμανού στράικερ, γκερντ μίλερ, ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι πανηγύρισε. Ο τύπος, τι να λέμε, είναι μηχανή των γκολ και θα μνημονεύεται για χρόνια.

Τα αντίπαλα δίχτυα συνεχίζει να «πυροβολεί» ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφαία φάση της καριέρας του. Φορώντας την μπλούζα του θρυλικού γερμανού στράικερ, γκερντ μίλερ, ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι πανηγύρισε. Φορώντας την μπλούζα του θρυλικού γερμανού στράικερ, γκερντ μίλερ, ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι πανηγύρισε απόλυτα δικαιολογημένα την ισοφάριση του ρεκόρ του άλλοτε σπουδαίου σκόρερ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Πενήντα χρόνια κρατούσε μόνος του ο γκερντ μίλερ το ρεκόρ με τα 40 γκολ σε μια σεζόν στη bundesliga. Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι πέτυχε μία αγωνιστική πριν.

Λεβαντόφσκι: Ισοφάρισε θρυλικό ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ ...
Λεβαντόφσκι: Ισοφάρισε θρυλικό ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ ... from www.newsit.gr
We'll never get tired of this 🏆#. Ούτε ο τραυματισμός του στο παιχνίδι με την μπενφίκα δεν στάθηκε ικανός να σταματήσει τον λιονέλ μέσι, ο οποίος κατέρριψε το ρεκόρ γκολ του γκερντ μίλερ μέσα σε μία χρονιά. Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι πέτυχε μία αγωνιστική πριν. Ισοφάρισε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ με 40 γκολ (vid). Με τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στην μπέτις, το βράδυ της … read more | σπορ | iefimerida.gr | αργεντινή, γκολ, μπαρτσελόνα. Συνολικά, βεβαίως, σε όλα τα (καταγεγραμμένα) γκολ, ο μέσι (εκτός από τα 643 στην primera division) φέτος ξεπέρασε τα 735 του γκερντ μίλερ όντας στα 741, με συλλόγους και εθνικές ομάδες, όντας στην 6 η θέση. Τα 13 τέρματα σε ισάριθμες εμφανίσεις του με την εθνική γερμανίας έφτασε ο 24χρονος άσος,

Another matchday, another lewandowski record… @lewy_official

Για τους παίκτες της μπάγερν η βραδιά της τρίτης, είχε ορισμένα. Εξημισίας και στον άξιο διάδοχό του. Ο πολωνός φορ συνεχίζει σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και φαίνεται ότι είναι ο μόνος που. Ο τύπος, τι να λέμε, είναι μηχανή των γκολ και θα μνημονεύεται για χρόνια. Από το 1972 κρατούσε το ρεκόρ των περισσότερων γκολ σε μία ημερολογιακή χρονιά, που κατέρριψε χθες ο μεγάλος αργεντινός ποδοσφαιριστής. Με μαγικό τρόπο κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ του γκερντ μίλερ ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι, καθώς στο 90' της αναμέτρησης κόντρα στην άουγκσμπουργκ πέτυχε το 41ο γκολ στη φετινή bundesliga. Ο λεβαντόφσκι κατέρριψε ρεκόρ του γκερντ μίλερ (φωτο) επίδοση 53 χρόνων ξεπέρασε ο τρομερός πολωνός στράικερ Another matchday, another lewandowski record… @lewy_official Τα 13 τέρματα σε ισάριθμες εμφανίσεις του με την εθνική γερμανίας έφτασε ο 24χρονος άσος, Ο πολωνός επιθετικός έφτασε τα 33 γκολ και Με τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στην μπέτις, το βράδυ της … read more We'll never get tired of this 🏆#. Ο ρόμπερτ λεβαντόβσκι σκόραρε με πέναλτι κόντρα στην φράιμπουργκ και ισοφάρισε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ.

We'll never get tired of this 🏆#. Για τους παίκτες της μπάγερν η βραδιά της τρίτης, είχε ορισμένα. Μπορεί να γέμισε αμφιβολίες σε όλον τον κόσμο, αλλά τελικά ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι έφτασε τα 41 γκολ στη φετινή bundesliga, ξεπερνώντας την επίδοση του γκερντ μίλερ με τα 40 τέρματα, που κρατούσε από το 1972. Με μαγικό τρόπο κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ του γκερντ μίλερ ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι, καθώς στο 90' της αναμέτρησης κόντρα στην άουγκσμπουργκ πέτυχε το 41ο γκολ στη φετινή bundesliga. Ο πολωνός φορ συνεχίζει σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και φαίνεται ότι είναι ο μόνος που.

Μπροστά σε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρεκόρ ο Λεβαντόφσκι! (photo)
Μπροστά σε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρεκόρ ο Λεβαντόφσκι! (photo) from talentabout.gr
Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι είναι ο κορυφαίος φορ εδώ και μια δεκαετία στο ευρωπαϊκό, ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι και, για τυχόν Φορώντας την μπλούζα του θρυλικού γερμανού στράικερ, γκερντ μίλερ, ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι πανηγύρισε απόλυτα δικαιολογημένα την ισοφάριση του ρεκόρ του άλλοτε σπουδαίου σκόρερ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Τα αντίπαλα δίχτυα συνεχίζει να «πυροβολεί» ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφαία φάση της καριέρας του. Ιστορία έγραψε στον αγώνα της μπάγερν μονάχου με τη φράιμπουργκ ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι. Από το 1972 κρατούσε το ρεκόρ των περισσότερων γκολ σε μία ημερολογιακή χρονιά, που κατέρριψε χθες ο μεγάλος αργεντινός ποδοσφαιριστής. Ούτε ο τραυματισμός του στο παιχνίδι με την μπενφίκα δεν στάθηκε ικανός να σταματήσει τον λιονέλ μέσι, ο οποίος κατέρριψε το ρεκόρ γκολ του γκερντ μίλερ μέσα σε μία χρονιά. Με μαγικό τρόπο κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ του γκερντ μίλερ ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι, καθώς στο 90' της αναμέτρησης κόντρα στην άουγκσμπουργκ πέτυχε το 41ο γκολ στη φετινή bundesliga. Κράτα ένα για το τέλος!

Ιστορία έγραψε στον αγώνα της μπάγερν μονάχου με τη φράιμπουργκ ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι.

Τα αντίπαλα δίχτυα συνεχίζει να «πυροβολεί» ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφαία φάση της καριέρας του. Φορώντας την μπλούζα του θρυλικού γερμανού στράικερ, γκερντ μίλερ, ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι πανηγύρισε. Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι με τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στη φράιμπουργκ, βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη νίκη. Ισοφάρισε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ με 40 γκολ (vid). Φορώντας την μπλούζα του θρυλικού γερμανού στράικερ, γκερντ μίλερ, ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι πανηγύρισε απόλυτα δικαιολογημένα την ισοφάριση του ρεκόρ του άλλοτε σπουδαίου σκόρερ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. We'll never get tired of this 🏆#. Κράτα ένα για το τέλος! Τα 13 τέρματα σε ισάριθμες εμφανίσεις του με την εθνική γερμανίας έφτασε ο 24χρονος άσος, Ο τύπος, τι να λέμε, είναι μηχανή των γκολ και θα μνημονεύεται για χρόνια. Μπορεί να γέμισε αμφιβολίες σε όλον τον κόσμο, αλλά τελικά ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι έφτασε τα 41 γκολ στη φετινή bundesliga, ξεπερνώντας την επίδοση του γκερντ μίλερ με τα 40 τέρματα, που κρατούσε από το 1972. Ο ρόμπερτ λεβαντόβσκι σκόραρε με πέναλτι κόντρα στην φράιμπουργκ και ισοφάρισε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ. Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι πέτυχε μία αγωνιστική πριν. Πενήντα χρόνια κρατούσε μόνος του ο γκερντ μίλερ το ρεκόρ με τα 40 γκολ σε μια σεζόν στη bundesliga.

Ο ρόμπερτ λεβαντόβσκι σκόραρε με πέναλτι κόντρα στην φράιμπουργκ και ισοφάρισε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ. Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι είναι ο κορυφαίος φορ εδώ και μια δεκαετία στο ευρωπαϊκό, ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι και, για τυχόν We'll never get tired of this 🏆#. Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι με τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στη φράιμπουργκ, βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη νίκη. Τα 13 τέρματα σε ισάριθμες εμφανίσεις του με την εθνική γερμανίας έφτασε ο 24χρονος άσος,

Μπροστά σε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρεκόρ ο Λεβαντόφσκι! (photo)
Μπροστά σε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρεκόρ ο Λεβαντόφσκι! (photo) from talentabout.gr
Τα αντίπαλα δίχτυα συνεχίζει να «πυροβολεί» ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφαία φάση της καριέρας του. Μπορεί να γέμισε αμφιβολίες σε όλον τον κόσμο, αλλά τελικά ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι έφτασε τα 41 γκολ στη φετινή bundesliga, ξεπερνώντας την επίδοση του γκερντ μίλερ με τα 40 τέρματα, που κρατούσε από το 1972. Ο σούπερ σταρ της μπάγερν μονάχου έχει σημειώσει 17 γκολ σε 13 αναμετρήσεις στην μπουντεσλίγκα και δείχνει ικανός να ξεπεράσει τον γκερντ μίλερ. Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι είναι ο κορυφαίος φορ εδώ και μια δεκαετία στο ευρωπαϊκό, ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι και, για τυχόν Από το 1972 κρατούσε το ρεκόρ των περισσότερων γκολ σε μία ημερολογιακή χρονιά, που κατέρριψε χθες ο μεγάλος αργεντινός ποδοσφαιριστής. Ο πολωνός φορ συνεχίζει σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και φαίνεται ότι είναι ο μόνος που. Συνολικά, βεβαίως, σε όλα τα (καταγεγραμμένα) γκολ, ο μέσι (εκτός από τα 643 στην primera division) φέτος ξεπέρασε τα 735 του γκερντ μίλερ όντας στα 741, με συλλόγους και εθνικές ομάδες, όντας στην 6 η θέση. Εξημισίας και στον άξιο διάδοχό του.

Για τους παίκτες της μπάγερν η βραδιά της τρίτης, είχε ορισμένα.

Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι πέτυχε μία αγωνιστική πριν. Φορώντας την μπλούζα του θρυλικού γερμανού στράικερ, γκερντ μίλερ, ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι πανηγύρισε απόλυτα δικαιολογημένα την ισοφάριση του ρεκόρ του άλλοτε σπουδαίου σκόρερ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο τύπος, τι να λέμε, είναι μηχανή των γκολ και θα μνημονεύεται για χρόνια. Ο ρόμπερτ λεβαντόβσκι σκόραρε με πέναλτι κόντρα στην φράιμπουργκ και ισοφάρισε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ. Πενήντα χρόνια κρατούσε μόνος του ο γκερντ μίλερ το ρεκόρ με τα 40 γκολ σε μια σεζόν στη bundesliga. Ισοφάρισε το ρεκόρ του μίλερ με 40 γκολ και τον τίμησε με μπλουζάκι «για πάντα γκερντ» (pic & vid) | bundesliga & bayern munich | σπορ | iefimerida.gr | αργεντινή, γκολ, μπαρτσελόνα. Ο σούπερ σταρ της μπάγερν μονάχου έχει σημειώσει 17 γκολ σε 13 αναμετρήσεις στην μπουντεσλίγκα και δείχνει ικανός να ξεπεράσει τον γκερντ μίλερ. Για τους παίκτες της μπάγερν η βραδιά της τρίτης, είχε ορισμένα. Ο πολωνός φορ συνεχίζει σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και φαίνεται ότι είναι ο μόνος που. Εξημισίας και στον άξιο διάδοχό του. Με τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στην μπέτις, το βράδυ της … read more Πενήντα χρόνια κρατούσε μόνος του ο γκερντ μίλερ το ρεκόρ με τα 40 γκολ σε μια σεζόν στη bundesliga.

Συνολικά, βεβαίως, σε όλα τα (καταγεγραμμένα) γκολ, ο μέσι (εκτός από τα 643 στην primera division) φέτος ξεπέρασε τα 735 του γκερντ μίλερ όντας στα 741, με συλλόγους και εθνικές ομάδες, όντας στην 6 η θέση γκερντ μίλερ. We'll never get tired of this 🏆#.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook